Bit Service Radiator

Uw installateur centrale verwarming

Daar moet u op kunnen bouwen!
contact

Installateur Centrale Verwarming

Uw installateur centrale verwarming, daar moet u op kunnen bouwen

Wat doet een installateur centrale verwarming?

De centrale verwarming is het kloppend hart van elke woning. Voor de installatie ervan rekent u op een ervaren en betrouwbaar vakman. Op die manier kunt u zeker zijn dat uw centrale verwarming op een correcte manier is aangelegd. Maar wat doet een installateur centrale verwarming precies voor u? En hoe erkent u een échte vakman die correcte prijzen hanteert?

Om alle activiteiten van een erkend installateur centrale verwarming op een rijtje te zetten, gingen we te rade bij de professionals van BIT Service. Met meer dan 50 jaar ervaring in de plaatsing van centrale verwarmingsinstallaties en verwarmingsketels in Antwerpen, kennen zij beter dan wie ook de kneepjes van het vak.

Installateur centrale verwarming: een diverse job

Een installateur centrale verwarming plaatst, herstelt, regelt en onderhoudt deskundig de volledige warmte-installatie. Het juiste type leiding wordt bewerkt en geplaatst. Alle verbindingen die verzekeren dat er geen gas of stookolie kan ontsnappen, worden gemonteerd.

Als installateur centrale verwarming bezit hij een grondige kennis van verwarmingsketels, brandstoftanks en radiatoren. De nieuwste materialen zijn vaak het zuinigst. En met de steeds strenger wordende energieregels in het achterhoofd, is het belangrijk dat een betrouwbare installateur centrale verwarming zich voortdurend bijschoolt. Om energie te besparen, monteert een doorgewinterd vakman moeiteloos thermostatische kranen.

Besparen op energie én op uw energiefactuur? Vertrouw dan op erkend installateur centrale verwarming BIT Service in Antwerpen. Contacteer ons meteen.

Veiligheid boven alles voor de installateur centrale verwarming

Veiligheid is de belangrijkste pijler in de job van installateur centrale verwarming. Gas en stookolie zijn tenslotte gevaarlijke materialen wanneer de installatie niet vakkundig is geplaatst. Het checken – én dubbelchecken – van de verbindingen en leidingen is essentieel. Daarnaast zorgt de installateur centrale verwarming ook voor de plaatsing van het ventilatiesysteem in de stookruimte.

Om geen warmte te verliezen via de leidingen, wordt isolatiemateriaal aangebracht. Zo maakt de installateur centrale verwarming de installatie zo energiezuinig als mogelijk.

Uw installateur centrale verwarming: thuis in de modernste technologie

Tenslotte wordt de installatie aangesloten op het energienet en begint de afstemming van de apparatuur. Een échte installateur centrale verwarming is vertrouwd met de nieuwste regelapparatuur en technologische ontwikkelingen op dat vlak. De branders worden nauwkeurig afgesteld en de klimaatregeling wordt ingesteld.

Een klantvriendelijke service is de basis voor elke succesvolle installateur centrale verwarming. Een goed contact met de klant, transparantie op het gebied van prijs, en het gebruik van duurzame materialen zorgt voor een vlekkeloos eindresultaat.

Zoekt u een betrouwbaar installateur centrale verwarming in Antwerpen? Contacteer dan BIT Service vandaag nog om uw centrale verwarming te plaatsen, te herstellen of te onderhouden.

Contacteer ons

Klanten vertellen

Ik laat mijn verwarmingsketel jaarlijks nazien door BIT Service. Hierdoor heb ik nog nooit problemen gehad met mijn warm water of verwarming. Top service; snel en proper!

Ronny / Antwerpen

BIT Service onderhoudt de verwarmingsketels voor de hele blok. Een groot werk, maar alles is altijd perfect inorde!

V. / Syndicus - Borgerhout

Op BIT Service kan je rekenen! Ik heb al enkele malen problemen gehad met met mijn oude verwarmingsketel – en dat is absoluut niet plezant in de winter. BIT Service hielp me telkens uit de nood.

Sonja / Deurne