Bit Service Radiator

Uw professionals voor centrale verwarming in Antwerpen

50 jaar ervaring in kwaliteit!
contact

Over ons

BIT Service, uw betrouwbare professionals voor centrale verwarming in Antwerpen

50 jaar ervaring in kwaliteit

BIT Service is de synergie tussen twee bekende, Antwerpse bedrijven met meer dan 50 jaar ervaring in de bouwsector. We bundelen een ruime expertise op het gebied van verwarming en een klantvriendelijke service in een flexibel en geëngageerd bedrijf.

BIT Service wil maar één ding: kwaliteit leveren die onze reputatie alle eer aandoet. Zodat u als klant jarenlang geniet van onze producten en service. Of het nu om de installatie van verwarming in een appartementsgebouw of woning – of om het onderhoud van een verwarmingsinstallatie in een woning gaat.

Sterke materialen, sterke service

Om dat waar te kunnen maken, vertrouwen we enkel op materialen die doorheen de jaren hun betrouwbaarheid en duurzaamheid bewezen hebben. Materiaal waarvoor we snel en probleemloos vervangstukken kunnen bemachtigen. Zodat we u in een mum van tijd kunnen helpen als uw installatie defect is.

Hebt u vragen na de installatie of het onderhoud van uw centrale verwarming? Dan contacteert u met een gerust hart onze dienst na verkoop. We zijn steeds bereikbaar voor u en beantwoorden uw vragen met alle plezier. En natuurlijk zorgen we voor een gepaste oplossing indien nodig.

Gratis offerte, scherpe prijzen

Vraagt u bij ons een offerte aan? Dan komen we bij u ter plaatse om de situatie te bekijken en advies op maat te geven over het optimale materiaal. Natuurlijk krijgt u van ons een volledig gratis en vrijblijvende prijsopgave. U zal versteld staan van onze budgetvriendelijke tarieven. U hoeft bij defect niet te wachten op onze scherpe offerte. Eén telefoontje is genoeg en onze techniekers zijn al onderweg om uw centrale verwarming te herstellen.

Een woord is een woord

Bij BIT Service geloven we nog in échte service. Afspraken zijn er om nagekomen te worden en een woord is een woord. Daar kunt u op vertrouwen.

Wilt u een expert inschakelen voor de installatie of het onderhoud van uw centrale verwarming in Antwerpen? Surf dan snel naar onze contactpagina en vraag uw gratis offerte aan.

Contacteer ons

Klanten vertellen

Ik laat mijn verwarmingsketel jaarlijks nazien door BIT Service. Hierdoor heb ik nog nooit problemen gehad met mijn warm water of verwarming. Top service; snel en proper!

Ronny / Antwerpen

BIT Service onderhoudt de verwarmingsketels voor de hele blok. Een groot werk, maar alles is altijd perfect inorde!

V. / Syndicus - Borgerhout

Op BIT Service kan je rekenen! Ik heb al enkele malen problemen gehad met met mijn oude verwarmingsketel – en dat is absoluut niet plezant in de winter. BIT Service hielp me telkens uit de nood.

Sonja / Deurne