Bit Service Radiator

Verwarming laten onderhouden in Antwerpen?

Reken op de experts van BIT Service in Deurne!
contact

Onderhoud Centrale Verwarming

Verwarming laten onderhouden in Antwerpen? Reken op de experts van BIT Service in Deurne

Centrale verwarming onderhouden: een absolute must

BIT Service in Deurne is uw expert voor het onderhoud van uw centrale verwarming. Antwerpen is onze werkingsregio, kwaliteit is onze troef!

Het regelmatig laten onderhouden van uw centrale verwarmingsketel is niet alleen wettelijk verplicht, het verhoogt ook de veiligheid van u en uw gezin. Schadelijke stoffen krijgen zo geen kans. En bovendien houdt u het rendement van uw verwarmingsinstallatie op peil.

Hebt u een installatie op gas? Dan is een tweejaarlijks onderhoud de regel. Verwarmt u op mazout, dan moet u zelfs jaarlijks een onderhoudstechnicus bellen. BIT Service in Deurne is uw expert voor het onderhoud van uw centrale verwarming. Antwerpen is onze werkingsregio, kwaliteit is onze troef!

Vraag meteen uw offerte aan voor het onderhoud van uw centrale verwarming in Antwerpen!

BIT Service: 50 jaar ervaring in centrale verwarming

Met meer dan 50 jaar ervaring in de bouwsector zijn de professionals van BIT Service dé betrouwbare partner voor het onderhoud en de installatie van uw centrale verwarming. In Antwerpen vindt u ons flexibele team van vakmannen, die alles in het werk stellen om u snel en grondig uit de nood te helpen.

Onze ruime materiaalkennis, vlotte werkwijze en klantvriendelijke service zorgen keer op keer voor tevreden klanten. We beschikken over grondige kennis van de beste materialen op de markt. Daarom werken we bij BIT Service enkel met topmateriaal van:

  • Viessman
  • Vaillant
  • Buderus
  • Radson
  • Junkers
  • Remeha
  • Weishaupt
  • Bulex

Maar natuurlijk zorgen we ook voor het onderhoud van centrale verwarmingsketels van alle andere merken.

Onderhoud voor gas- en mazoutketels in Antwerpen

BIT Service zorgt voor het onderhoud van alle soorten verwarmingsinstallaties. Verwarmt u op gas of op mazout? Onze ervaren techniekers onderhouden uw ketel tot in de kleinste details. We voeren onze werken bovendien uit tegen scherpe prijzen. Op die manier bespaart u dubbel: uw onderhoud wordt budgetvriendelijk uitgevoerd én uw centrale verwarming werkt weer zuinig.

Ook installatie van centrale verwarming

Gaat u bouwen of renoveren en zoekt u een betrouwbare vakman om uw centrale verwarmingsinstallatie te plaatsen? BIT Service zorgt ervoor. Met de beste materialen op de markt installeren onze vakmannen een verwarmingsinstallatie waar u jarenlang zorgeloos gebruik van maakt. Eentje die bovendien vriendelijk is voor milieu én portefeuille.

Meer weten over onze diensten? Contacteer ons vandaag nog om uw centrale verwarming te laten onderhouden in Antwerpen. Surf naar de contactpagina en vraag uw gratis offerte aan!

Contacteer ons

Klanten vertellen

Ik laat mijn verwarmingsketel jaarlijks nazien door BIT Service. Hierdoor heb ik nog nooit problemen gehad met mijn warm water of verwarming. Top service; snel en proper!

Ronny / Antwerpen

BIT Service onderhoudt de verwarmingsketels voor de hele blok. Een groot werk, maar alles is altijd perfect inorde!

V. / Syndicus - Borgerhout

Op BIT Service kan je rekenen! Ik heb al enkele malen problemen gehad met met mijn oude verwarmingsketel – en dat is absoluut niet plezant in de winter. BIT Service hielp me telkens uit de nood.

Sonja / Deurne