Bit Service Radiator

Plaatsen verwarming in appartementsgebouw, bedrijfsgebouw of woning?

BIT Service in Deurne (Antwerpen)!
contact

Installatie Centrale Verwarming

BIT Service in Deurne (Antwerpen), experts in centrale verwarming

Plaatsen verwarming in een appartementsgebouw = BIT Service!

Wanneer u een vakman zoekt om centrale verwarming te plaatsen of te onderhouden in uw appartementsgebouw of bedrijfsgebouw, rekent u op een bedrijf met ervaring.

Het onderhoud en de plaatsing van centrale verwarming in grote gebouwen vraagt dan ook een speciale aanpak. De verwarmingsinstallatie moet krachtig genoeg zijn, de leidingen moeten aangepast worden en de installatie van de verwarmingsketel vereist een ruime kennis van aangepaste technieken.

BIT Service in Antwerpen verzamelt meer dan 50 jaar ervaring in de verwarmingssector onder één dak. We verzorgen het onderhoud en de installatie van centrale verwarming in grote gebouwen. Antwerpen is ons werkingsgebied, maar onze dienstverlening stopt niet aan de stadsgrenzen.

Centrale verwarming laten plaatsen in uw appartementsgebouw? Dankzij onze ervaring klaren we elke klus snel, grondig en tegen concurrentiële prijzen. Contacteer ons meteen voor uw gratis offerte.

BIT Service: plaatsing verwarming in grote gebouwen in Antwerpen

Voor de plaatsing van de verwarmingsinstallatie in uw appartementsgebouw gebruiken we enkel materiaal van duurzame kwaliteit. We werken met de beste merken op de markt, zodat u jarenlang zorgeloos uw gebouw verwarmt. Zo vertrouwen we al jarenlang op kwaliteitsmateriaal van:

 • Vaillant
 • Viessman
 • Buderus
 • Radson
 • Junkers
 • Remeha
 • Weishaupt
 • Bulex

Al onze techniekers kennen de verwarmingsketels tot in detail. En beschikken snel over reserveonderdelen als dat nodig moest zijn. Het resultaat? U vertrouwt achteraf steeds op ons voor een oplossing voor al uw vragen. Want klantvriendelijke service en vakmanschap, daar kunt u bij BIT Service op rekenen.

Centrale verwarming voor uw appartementsgebouw: mazout of gas?

Kiest u voor de milieuvriendelijkheid van aardgas of houdt u uw budget eenvoudig in de hand met mazout? BIT Service plaatst zowel mazoutketels als gasketels in grote gebouwen. Wat u ook wenst, wij zorgen voor een feilloze installatie én een grondig onderhoud van de centrale verwarming in uw appartementsgebouw in Antwerpen.

Bit Service plaatst óók centrale verwarming bij u thuis

Behalve in appartementsgebouwen, plaatst en onderhoud BIT Service ook centrale verwarming in particuliere woningen. We gebruiken hoogwaardige kwaliteitsmaterialen die u een aangenaam wooncomfort bezorgen én bovendien uw energiefactuur verlagen. Bent u benieuwd naar onze diensten voor particulieren? Bel ons meteen en ontvang een offerte voor de plaatsing van uw verwarmingsketel!

Vraag uw offerte aan bij BIT Service

Reken op BIT Service voor:

 • de installatie van de centrale verwarmingsinstallatie in uw appartementsgebouw
 • het onderhoud van de centrale verwarming in grote gebouwen
 • het vervangen van de verwarmingsketel in gebouwen met appartementen

Wilt u meer weten over onze diensten of uw gratis offerte aanvragen? Surf dan snel naar de contactpagina en bel of mail onze experts!

Contacteer ons

Klanten vertellen

Ik laat mijn verwarmingsketel jaarlijks nazien door BIT Service. Hierdoor heb ik nog nooit problemen gehad met mijn warm water of verwarming. Top service; snel en proper!

Ronny / Antwerpen

BIT Service onderhoudt de verwarmingsketels voor de hele blok. Een groot werk, maar alles is altijd perfect inorde!

V. / Syndicus - Borgerhout

Op BIT Service kan je rekenen! Ik heb al enkele malen problemen gehad met met mijn oude verwarmingsketel – en dat is absoluut niet plezant in de winter. BIT Service hielp me telkens uit de nood.

Sonja / Deurne