Bit Service Radiator

Uw ketel van Buderus laten onderhouden?

Reken op de experts van BIT Service in Deurne!
contact

Onderhoud Buderus

Een grondig onderhoud van Buderus verwarmingsketels, door BIT Service in Antwerpen

Laat uw Buderus ketel onderhouden door een vakman

Buderus is een merk dat bekend staat om zijn duurzame, stevige en energiezuinige producten. BIT Service werkt al jarenlang met dit betrouwbare en veilige merk. Zorg ervoor dat uw verwarmingsketel van Buderus optimaal blijft werken en jarenlang het beste rendement haalt. Vertrouw op een échte vakman voor het regelmatige onderhoud aan uw Buderus verwarmingsketel in Antwerpen.

BIT Service staat klaar voor u, met 50 jaar ervaring in het onderhoud van uw centrale verwarming. Vraag meteen uw gratis offerte aan voor het onderhoud van uw verwarmingsinstallatie.

Onderhoud van uw verwarmingsketel van Buderus

De regelgeving op het gebied van centrale verwarmingsinstallaties is de voorbije jaren flink strenger geworden. Sinds 2006 is een regelmatig onderhoud van uw verwarmingsketel verplicht. Wanneer u uw Buderus ketel laat onderhouden, ontvangt u een onderhoudsattest als bewijs.

Dit is niet enkel van belang voor uw brandverzekering, die de risico’s op schouwbrand of CO-vergiftiging tot een minimum wilt beperken. Het is ook essentieel wanneer u uw woning of appartement wilt verkopen of verhuren. Vergeet niet: u als gebruiker van uw woning bent verantwoordelijk voor het onderhoud.

Uw ketel van Buderus laten onderhouden in Antwerpen? Bel BIT Service in Deurne en het is meteen in kannen en kruiken!

Onderhoud Buderus ketel = zekerheid boven alles

Het onderhoud van uw Buderus verwarmingsketel, dat wordt uitgevoerd door een echte vakman, levert u zekerheid op. U bent zeker dat uw verwarmingsinstallatie op volle kracht zal blijven functioneren, dat u nooit teveel stookkosten betaalt en dat uw installatie volkomen veilig is.

U geniet het hele jaar door zorgeloos van verwarmingscomfort van de bovenste plank. Bovendien zorgen de professionals van BIT Service er ook voor dat uw verwarmingsketel onderhouden wordt met de juiste materialen, zoals vooropgesteld door de fabrikant. Zo bent u er zeker van dat uw garantie niet in het gedrang komt.

Is onderhoud niet genoeg? BIT Service herstelt snel en grondig

Ervaart u ondanks een nauwgezet onderhoud van uw Buderus gas- of mazoutketel toch nog problemen of een defect aan uw verwarmingsinstallatie? Dan zorgt BIT Service voor een snelle en grondige oplossing voor uw probleem. We komen bij u langs en zorgen voor een herstelling op topniveau – met de beste materialen en aan een scherpe prijs.

Een vakman voor het onderhoud van Buderus verwarmingsketels in Antwerpen? U bent bij BIT Service aan het juiste adres.

Contacteer ons meteen en vraag uw gratis offerte aan.

Contacteer ons

Klanten vertellen

Ik laat mijn verwarmingsketel jaarlijks nazien door BIT Service. Hierdoor heb ik nog nooit problemen gehad met mijn warm water of verwarming. Top service; snel en proper!

Ronny / Antwerpen

BIT Service onderhoudt de verwarmingsketels voor de hele blok. Een groot werk, maar alles is altijd perfect inorde!

V. / Syndicus - Borgerhout

Op BIT Service kan je rekenen! Ik heb al enkele malen problemen gehad met met mijn oude verwarmingsketel – en dat is absoluut niet plezant in de winter. BIT Service hielp me telkens uit de nood.

Sonja / Deurne