Bit Service Radiator

Verwarming laten onderhouden in Antwerpen?

Reken op de experts van BIT Service in Deurne!
contact

Onderhoud Bulex

BIT Service, experts voor het onderhoud van Bulex verwarmingsketels in Antwerpen

Koos u voor een verwarmingsketel van Bulex? Dan maakte u de juiste keuze. Deze fabrikant staat bekend om zijn krachtige, duurzame en gebruiksvriendelijke stookketels. U geniet jarenlang van energiezuinige kwaliteit, tegen een zacht prijsje. Zorg ervoor dat uw verwarmingsketel van Bulex optimaal rendeert. Laat hem op gezette tijdstippen onderhouden door een geschoolde vakman. Iemand die het materiaal van Bulex tot in detail kent. En er alle voordelen weet uit te halen. Een professional van BIT Service!

BIT Service heeft al meer dan 50 jaar ervaring in het onderhoud van centrale verwarmingstoestellen van Bulex. Contacteer ons meteen voor meer informatie of een gratis offerte.

Uw Bulex verwarmingsketel, vlekkeloos onderhouden

Wist u dat u uw verwarmingsketel op regelmatige tijdstippen verplicht moet laten onderhouden? De regelgeving van de overheid is hierin zeer strikt. Om de veiligheid in woningen te verhogen, moet u uw gasketel tweejaarlijks laten onderhouden door een erkend vakman. Voor mazoutketels is dit zelfs jaarlijks het geval. Een onderhoud van uw Bulex verwarmingsketel door een professional van BIT Service levert enkel voordelen op:

  • veiligheid: u vermijdt de risico’s van schouwbrand of CO-vergiftiging
  • zekerheid: u bent meteen in regel voor uw brandverzekering
  • zorgeloosheid: u kunt uw woning of appartement zorgeloos verhuren of verkopen, want een keuringscertificaat is verplicht

U bent als gebruiker van uw appartement of woning verantwoordelijk voor een correct en tijdig onderhoud. Contacteer BIT Service meteen voor het onderhoud van uw Bulex verwarmingsketel!

Zuinig verwarmen met Bulex én regelmatig onderhoud

Een regelmatig onderhoud van uw Bulex verwarmingsketel door BIT Service levert u niet alleen zekerheid op, het bevordert ook de energiezuinigheid van uw ketel. Een goed onderhouden ketel verbruikt namelijk minder. En dat voelt u aan uw energiefactuur. Kies voor méér comfort voor minder geld, met BIT Service.

BIT Service, voor snelle herstelling aan uw Bulex ketel

Kampt u, ondanks een regelmatig onderhoud, toch nog met een defect aan uw Bulex verwarmingsketel? Dan springen de mannen van BIT Service snel voor u in de bres! Onze hersteldienst komt bij u langs en herstelt uw ketel met de beste materialen.

Uw Buderus ketel onderhoud in Antwerpen? Door BIT Service natuurlijk! Vraag meteen uw gratis offerte aan.

Contacteer ons

Klanten vertellen

Ik laat mijn verwarmingsketel jaarlijks nazien door BIT Service. Hierdoor heb ik nog nooit problemen gehad met mijn warm water of verwarming. Top service; snel en proper!

Ronny / Antwerpen

BIT Service onderhoudt de verwarmingsketels voor de hele blok. Een groot werk, maar alles is altijd perfect inorde!

V. / Syndicus - Borgerhout

Op BIT Service kan je rekenen! Ik heb al enkele malen problemen gehad met met mijn oude verwarmingsketel – en dat is absoluut niet plezant in de winter. BIT Service hielp me telkens uit de nood.

Sonja / Deurne