Bit Service Radiator

Uw gasketel laten onderhouden?

Vertrouw op BIT Service in Antwerpen!
contact

Onderhoud Gasketel

Uw gasketel laten onderhouden door BIT Service: een veilige keuze

Onderhoud gasketel: verplicht door de wet

Om de risico’s van een slechte verbranding te beperken, is het sinds 2006 verplicht voor particulieren én bedrijven om hun verwarming op gas regelmatig te laten onderhouden. In tegenstelling tot mazout, waarbij u jaarlijks de ketel onderhoudt, moet u bij een installatie op gas slechts tweejaarlijks zorgen voor een grondig onderhoud van de gasketel.

BIT Service heeft meer dan 50 jaar ervaring in huis voor het onderhoud van uw gasketel in Antwerpen. Contacteer ons vandaag nog en vraag uw gratis, vrijblijvende offerte aan.

Vermijd CO-vergiftiging met een jaarlijks onderhoud van uw gasketel

CO is een stille doder. Jaarlijks eist dit gevaarlijke gas nog steeds slachtoffers in België. De oorzaak? Een slechte verbranding in uw verwarmingsketel. Schadelijke stoffen komen vrij, met alle gevolgen van dien.

BIT Service zorgt er met haar onderhoud van gas- en mazoutketels in Antwerpen voor dat u zorgeloos gebruik maakt van uw centrale verwarming op gas. En dat de veiligheid van u en uw gezin steeds gewaarborgd is.

Onderhoud uw gasketel, bespaar op stookkosten

Wanneer u niet zorgt voor een degelijk onderhoud van uw gasketel, verlaagt het rendement van uw verwarmingsinstallatie. Om dezelfde temperatuur te bereiken, moet uw gasketel harder werken én verbruikt hij meer gas. Het resultaat? U betaalt méér voor hetzelfde comfort.

BIT Service in Antwerpen onderhoudt uw gasketel tot in de kleinste details. Op die manier blijft het rendement van uw verwarmingsketel op gas op peil, zodat u niet onnodig geld verliest. U bespaart op stookkosten én draagt zorg voor het milieu. Laat uw gasketel onderhouden door onze vakmannen. Vraag meteen uw gratis offerte aan.

Scherpe tarieven voor het onderhoud van gasketels

Als ervaren vakmannen voeren we alle onderhoud aan gasketels in Antwerpen nauwkeurig uit. Na afloop van ons gedetailleerd onderhoud ontvangt u een reinigings- en verbrandingscertificaat. Dit attest wordt enkel uitgereikt door erkende installateurs voor centrale verwarming. Hou dit certificaat goed bij. Het is niet enkel belangrijk voor uw brandverzekering. U toont ook aan toekomstige huurders of kopers dat u uw gasketel goed hebt onderhouden. En dat die in vlekkeloze staat is.

Uw gasketel laten onderhouden? Dat levert heel wat op:

  • veiligheid: beperk het risico op CO-vergiftiging
  • rendement: uw installatie blijft draaien op volle kracht
  • besparing: een vlotte installatie betekent minder verbruik
  • zekerheid: u bent in orde met de wettelijke verplichtingen

Vraag meteen uw offerte aan

Uw gasketel laten onderhouden in Antwerpen? Contacteer BIT Service vandaag nog voor een gratis offerte.

Contacteer ons

Klanten vertellen

Ik laat mijn verwarmingsketel jaarlijks nazien door BIT Service. Hierdoor heb ik nog nooit problemen gehad met mijn warm water of verwarming. Top service; snel en proper!

Ronny / Antwerpen

BIT Service onderhoudt de verwarmingsketels voor de hele blok. Een groot werk, maar alles is altijd perfect inorde!

V. / Syndicus - Borgerhout

Op BIT Service kan je rekenen! Ik heb al enkele malen problemen gehad met met mijn oude verwarmingsketel – en dat is absoluut niet plezant in de winter. BIT Service hielp me telkens uit de nood.

Sonja / Deurne