Bit Service Radiator

Uw ketel van Junkers laten onderhouden?

Reken op de experts van BIT Service in Deurne!
contact

Onderhoud Junkers

Onderhoud Junkers verwarmingsketels zoals het hoort, met BIT Service uit Antwerpen

Junkers verwarmingsketels: duurzaam en krachtig

Junkers verwarmingsketels zijn prachtig materiaal. Ze zorgen niet alleen voor een efficiënte verwarming van uw woning, ze werken bovendien ontzettend energiezuinig. U investeert dus in budgetvriendelijk materiaal van onberispelijke kwaliteit.

Maar hoe zorgt u ervoor dat het materiaal van Junkers doorheen de jaren piekfijn blijft functioneren? Dat is eenvoudig: door te vertrouwen op het vakmanschap van BIT Service in Antwerpen.

BIT Service zorgt voor een perfect uitgevoerd, regelmatig onderhoud van Junkers verwarmingsinstallaties – op mazout én op gas. Contacteer ons meteen voor een gratis offerte op maat.

Laat uw Junkers ketel onderhouden door BIT Service

Onderhoud van Junkers ketels? Wij zijn er bij BIT Service helemaal in thuis. Schakel ons in en wij zorgen voor:

  • de reiniging en de controle van de schouw (of rookgasafvoer)
  • een controle van de verwarmingsketel
  • een controle van de verluchting van het stooklokaal en de aanvoer van verbrandingslucht
  • een controle van de verbranding

Onderhoud Junkers ketel: verplicht bij wet

Sinds 2006 is het bij wet verplicht om te zorgen voor een regelmatig onderhoud van uw verwarmingsketel. Verwarmingsketels op gas vereisen een tweejaarlijks onderhoud, ketels op mazout moeten jaarlijks geïnspecteerd worden.

Zorg altijd voor een stipt en grondig onderhoud. Junkers ketels zijn quasi onverwoestbaar, maar hun rendement verlaagt wanneer u ze niet regelmatig onderhoudt. Jaag uzelf niet op kosten en zorg ervoor dat uw ketel in tiptop conditie blijft – en hou je stookkosten laag.

Bovendien zorgt een regelmatig onderhoud voor een veilige omgeving voor u en uw gezin. U voorkomt dat CO-dampen zich verspreiden door een slechte verbranding in het toestel en beperkt het risico op schouwbrand.

Kies voor kostenbesparing, rendement én veiligheid met een onderhoud van Junkers ketels door BIT Service in Antwerpen. Vraag uw gratis offerte aan.

BIT Service: klantvriendelijkheid in onderhoud

BIT Service biedt u het beste van twee werelden: een bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring én een gemotiveerd team met jonge, gemotiveerde vakmannen. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel en correcte afspraken zijn het begin van elke goede samenwerking.

BIT Service levert hoge kwaliteit af aan scherpe prijzen. Zoekt u een vakman voor het onderhoud va uw Junkers ketel in Antwerpen? Vraag meteen uw gratis offerte aan via de contactpagina.

Contacteer ons

Klanten vertellen

Ik laat mijn verwarmingsketel jaarlijks nazien door BIT Service. Hierdoor heb ik nog nooit problemen gehad met mijn warm water of verwarming. Top service; snel en proper!

Ronny / Antwerpen

BIT Service onderhoudt de verwarmingsketels voor de hele blok. Een groot werk, maar alles is altijd perfect inorde!

V. / Syndicus - Borgerhout

Op BIT Service kan je rekenen! Ik heb al enkele malen problemen gehad met met mijn oude verwarmingsketel – en dat is absoluut niet plezant in de winter. BIT Service hielp me telkens uit de nood.

Sonja / Deurne