Bit Service Radiator

Uw mazoutketel laten onderhouden in Antwerpen?

Reken op BIT Service in Deurne!
contact

Onderhoud Mazoutketel

Uw mazoutketel laten onderhouden in Antwerpen? Reken op BIT Service in Deurne

Onderhoud mazoutketel: verplicht voor iedereen

Sinds 2006 is het in Vlaanderen verplicht om uw verwarmingsketel regelmatig te laten onderhouden. Voor gasketels geldt een tweejaarlijks onderhoud. Maar een mazoutketel onderhouden is een jaarlijkse verplichting.

Reken op BIT Service in Deurne voor het onderhoud van uw mazoutketel in Antwerpen. Met meer dan 50 jaar ervaring koppelen we vakmanschap aan concurrentiƫle tarieven voor het onderhoud van uw verwarming.

CV op mazout laten onderhouden met BIT Service

Het onderhoud van uw mazoutketel moet gebeuren door een erkend installateur voor centrale verwarming. Als erkende technici voor vloeibare brandstof, beschikt BIT Service over alle knowhow om het onderhoud van uw verwarming op stookolie tot in de kleinste details uit te voeren. Vergeet ook zeker niet om de schoorsteen te laten reinigen. Deze klus besteedt u best uit aan een bekwame schoorsteenveger.

Attest van het onderhoud van uw mazoutketel

Na afloop van het onderhoud van uw mazoutketel door BIT Service, ontvangt u een reinigings- en verbrandingsattest. Dit attest is belangrijk voor onder meer uw brandverzekering. Ook wanneer u uw woning of appartement wilt verhuren of verkopen, is een recent attest verplicht.

Onderhoud mazoutketel = veiligheid verhogen

Door uw mazoutketel regelmatig te laten onderhouden, verkleint u de kans dat uw installatie schadelijke gassen uitstoot, zoals CO of fijn stof. Op die manier verhoogt u uw eigen veiligheid en die van uw gezin. Uw mazoutketel laten onderhouden heeft overigens nog andere voordelen. Het rendement van uw centrale verwarming blijft optimaal, waardoor u minder mazout verbruikt en dus ook geld bespaart. En dat is natuurlijk ook beter voor het milieu.

Een professional voor het onderhoud van uw mazoutketel in Antwerpen? Contacteer BIT Service voor een gratis offerte.

Onderhoud mazoutketel: alleen maar voordelen

Een jaarlijks onderhoud van uw mazoutketel is dus niet enkel verplicht, het levert u ook enkele stevige voordelen op. Laat u uw mazoutketel onderhouden door BIT Service? Dan geniet u nog van enkele extra troeven:

  • scherpe prijzen
  • meer dan 50 jaar ervaring in de sector
  • flexibele dienstverlening
  • attest na onderhoud
  • snelle herstellingen bij defect
  • klantvriendelijke service

Laat uw mazoutketel onderhouden in Antwerpen, door vakmannen met kennis van zaken. Bel of mail BIT Service voor een gratis en vrijblijvende prijsopgave. En geniet van de beste service, grondig advies en een piekfijn afgestelde centrale verwarmingsinstallatie.

Contacteer ons

Klanten vertellen

Ik laat mijn verwarmingsketel jaarlijks nazien door BIT Service. Hierdoor heb ik nog nooit problemen gehad met mijn warm water of verwarming. Top service; snel en proper!

Ronny / Antwerpen

BIT Service onderhoudt de verwarmingsketels voor de hele blok. Een groot werk, maar alles is altijd perfect inorde!

V. / Syndicus - Borgerhout

Op BIT Service kan je rekenen! Ik heb al enkele malen problemen gehad met met mijn oude verwarmingsketel – en dat is absoluut niet plezant in de winter. BIT Service hielp me telkens uit de nood.

Sonja / Deurne