Bit Service Radiator

Uw ketel van Radson laten onderhouden?

Vertrouw op BIT Service in Antwerpen!
contact

Onderhoud Radson

BIT Service, hét adres voor onderhoud van Radson verwarmingsketels

Radson: sterk materiaal verdient sterk onderhoud

Koos u voor Radson als leverancier voor uw verwarmingsketel? Dat is een goede keuze. Deze leverancier staat bekend om zijn betrouwbare, energiezuinige en duurzame ketels voor verwarming op mazout en gas. Maar zelfs het beste materiaal heeft op regelmatige basis nood aan een grondig onderhoud.

Onderhoud uw Radson verwarmingsketel zoals het moet: met de beste materialen. En laat het onderhoud van uw Radson ketel uitvoeren door een vakman met kennis van dit betrouwbare merk.

Radson zorgt voor sterke materialen, BIT Service zorgt voor sterk onderhoud. Radson, Viessman, Vaillant of Buderus? In Antwerpen zijn wij dé geprefereerde partner voor het onderhoud van kwaliteitsvolle verwarmingsketels. Contacteer ons nu voor uw gratis offerte op maat.

BIT Service onderhoudt uw Radson verwarmingsketel

Met al meer dan 50 jaar ervaring in de wereld van verwarming, zorgt BIT Service voor piekfijne resultaten voor het onderhoud en de installatie van uw Radson verwarmingsketel. Laat uw verwarmingsketel op tijd en stond nakijken door een ervaren en erkende professional. Dat is niet alleen wettelijk verplicht, maar ook een must om uw verwarming in goede staat te houden. Bovendien kan een slecht onderhouden verwarmingsketel een boel problemen opleveren – denk maar aan de verspreiding van CO, of schouwbrand.

Vertrouw daarom op de vakmannen van BIT Service in Antwerpen voor een regelmatig onderhoud van uw Radson verwarmingsketel.

Onderhoud Radson ketel: jaarlijks of tweejaarlijks?

Moet u uw Radson verwarmingsketel jaarlijks of tweejaarlijks onderhouden? Wel, dat hangt af van het type verwarming dat u gebruikt. Stookt u op aardgas? Dan is een tweejaarlijks onderhoud van uw Radson ketel voldoende. Maar wanneer u stookolie of mazout gebruikt, is een jaarlijks onderhoud een verplichting.

Voor het onderhoud van uw Radson ketel in Antwerpen, voeren wij de volgende werkzaamheden uit:

  • We reinigen en controleren uw schouw of rookgasafvoer
  • We controleren uw verwarmingsketel van a tot z
  • We controleren de verluchting van het stooklokaal en de aanvoer van verbrandingslucht
  • We controleren de verbranding

Vertrouw op een expert voor het onderhoud van Radson toestellen

Radson ketels staan bekend voor hun stevigheid en hoge kwaliteit. Zorg dat u lang van uw ketel kunt genieten; schakel een bekwame vakman in voor het onderhoud van uw ketel. In Antwerpen is BIT Service de referentie voor het onderhoud van Radson verwarmingsketels.

Contacteer onze professionals vandaag nog en vraag uw gratis offerte aan.

Contacteer ons

Klanten vertellen

Ik laat mijn verwarmingsketel jaarlijks nazien door BIT Service. Hierdoor heb ik nog nooit problemen gehad met mijn warm water of verwarming. Top service; snel en proper!

Ronny / Antwerpen

BIT Service onderhoudt de verwarmingsketels voor de hele blok. Een groot werk, maar alles is altijd perfect inorde!

V. / Syndicus - Borgerhout

Op BIT Service kan je rekenen! Ik heb al enkele malen problemen gehad met met mijn oude verwarmingsketel – en dat is absoluut niet plezant in de winter. BIT Service hielp me telkens uit de nood.

Sonja / Deurne