Bit Service Radiator

Uw ketel van Vaillant laten onderhouden?

Vertrouw op BIT Service in Antwerpen!
contact

Onderhoud Vaillant

Uw ketel van Vaillant laten onderhouden? Vertrouw op BIT Service in Antwerpen

Onderhoud Vaillant = BIT Service bellen

Bij BIT Service vertrouwen we enkel op merken die we volledig kunnen vertrouwen. Merken die hun deugdelijkheid, stevigheid en duurzaamheid bewezen hebben doorheen de jaren.

Als ervaren installateurs van Vaillant-verwarmingsketels, kennen we het volledige gamma van deze producent tot in de puntjes. Zo bent u er zeker van dat u bij een defect snel en vlot door onze professionals geholpen wordt. Maar ook voor het onderhoud van Vaillant-ketels bent u bij BIT Service in Antwerpen aan het juiste adres.

Contacteer ons meteen voor het onderhoud van uw Vaillant-ketel in Antwerpen.

Verplicht tweejaarlijks onderhoud van uw Vaillant gasketel

Zoals bij alle verwarmingstoestellen op gas, is ook voor Vaillant-ketels een tweejaarlijks onderhoud verplicht. Om de uitstoot van schadelijke stoffen te voorkomen én het rendement van uw centrale verwarming hoog te houden, is het noodzakelijk om uw Vaillant-ketel regelmatig te laten onderhouden. Als ervaren installateur van centrale verwarming, staan we garant voor een degelijke uitvoering van het tweejaarlijks onderhoud van uw Vaillant-ketel.

Met meer dan 50 jaar ervaring in de bouw- en verwarmingssector, koppelen we een scherpe prijs aan kwaliteitsvolle en flexibele werken. Probeer het vandaag zelf nog en laat BIT Service uw Vaillant-ketel onderhouden.

Jaarlijks onderhoud voor uw Vaillant mazoutketel in Antwerpen

Voor uw mazoutketel van Vaillant liggen de regels voor onderhoud net iets anders. Voor verwarming op stookolie moet u uw ketel jaarlijks laten onderhouden door een erkend technicus. Bij BIT Service zijn we als deskundige vakmannen perfect in staat om het onderhoud van Vaillant mazoutketels tot in de kleinste details uit te voeren.

Onderhoud Vaillant-ketel met onderhoudsattest

Wanneer u op BIT Service vertrouwt voor het onderhoud van uw ketel van Vaillant, bent u er zeker van dat alle werken conform de voorschriften worden uitgevoerd. Na afloop van het onderhoud ontvangt u een onderhoudsattest. Dit attest houdt u goed bij. Het kan belangrijk zijn voor uw brandverzekering of wanneer u uw woning wilt verhuren of verkopen.

Zoekt u een professional voor het onderhoud van uw Vaillant-ketel in Antwerpen? Neem dan vandaag nog contact op met de stielmannen van BIT Service in Deurne. We maken voor u een gratis offerte. U bent verzekerd van kwaliteitsvolle werken, duurzame oplossingen en scherpe prijzen.

Ja, ik vraag mijn offerte aan voor het onderhoud van mijn Vaillant verwarmingsinstallatie.

Contacteer ons

Klanten vertellen

Ik laat mijn verwarmingsketel jaarlijks nazien door BIT Service. Hierdoor heb ik nog nooit problemen gehad met mijn warm water of verwarming. Top service; snel en proper!

Ronny / Antwerpen

BIT Service onderhoudt de verwarmingsketels voor de hele blok. Een groot werk, maar alles is altijd perfect inorde!

V. / Syndicus - Borgerhout

Op BIT Service kan je rekenen! Ik heb al enkele malen problemen gehad met met mijn oude verwarmingsketel – en dat is absoluut niet plezant in de winter. BIT Service hielp me telkens uit de nood.

Sonja / Deurne