Bit Service Radiator

Uw verwarmingsketel laten onderhouden?

Reken op BIT Service in Deurne!
contact

Onderhoud Verwarmingsketel

Uw verwarmingsketel laten onderhouden in Antwerpen, een goed idee!

Uw ketel laten onderhouden in Antwerpen

Sinds 2006 is het regelmatig onderhoud van uw centrale verwarming verplicht in Vlaanderen, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Uw verwarmingsketel laten onderhouden is een goed idee. U verkleint niet alleen de kans dat uw installatie schadelijke stoffen produceert. U houdt ook het rendement van uw ketel op peil. Zo houdt u uw energieverbruik binnen de perken en bespaart u een flinke hap op uw energierekening.

U bent als gebruiker verantwoordelijk voor het onderhoud van uw verwarmingsketel. Huurt u een woning of appartement? Dan moet u zelf de centrale verwarming laten onderhouden. Maar het onderhoud is niet hetzelfde voor elk type verwarmingsinstallatie. BIT Service geeft u betrouwbaar advies over het onderhoud van uw verwarmingsketel in Antwerpen. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie.

Onderhoud van gas- en mazoutketel: twee verschillende dingen

Het onderhoud van uw gasketel verschilt van het onderhoud van een verwarmingsketel op mazout. Niet alleen technisch, maar ook wat frequentie betreft:

  • centrale verwarming op gas laat u één keer per twee jaar onderhouden
  • centrale verwarming op mazout laten onderhouden doet u jaarlijks
  • centrale verwarming op pellets vraagt jaarlijks onderhoud

Belangrijk is dat het onderhoud steeds wordt uitgevoerd door een ervaren en erkende vakman. U krijgt namelijk een certificaat ter bewijs van het gebeurde onderhoud. Dit certificaat is van belang voor onder meer uw verzekeringsmaatschappij. Breekt er brand uit in de woning? Dan moet u een bewijs van onderhoud kunnen voorleggen.

BIT Service is uw erkende, ervaren en betrouwbare vakman voor het onderhoud van uw verwarmingsketel in Antwerpen. Vraag hier meteen een offerte aan.

Uw verwarmingsinstallatie laten onderhouden: slim bekeken

Wat houdt een onderhoud van uw verwarmingsketel nu precies in? De professionals van BIT Service zetten het even voor u op een rijtje. Schakelt u ons in voor het onderhoud van uw centrale verwarming in Antwerpen? Dan zorgen wij voor:

  • de reiniging en de controle van de schouw (of rookgasafvoer)
  • een controle van de verwarmingsketel
  • een controle van de verluchting van het stooklokaal en de afvoer van verbrandingslucht
  • een controle van de verbranding

U verlengt de levensduur van uw toestel door een beperkte investering. Het onderhoud van uw verwarmingsketel zorgt bovendien voor lagere stookkosten en vermijdt het risico op CO-vergiftiging of schouwbrand. Bovendien zorgt u voor het milieu, want u stoot minder CO2 en fijn stof uit.

Uw centrale verwarming laten onderhouden in Antwerpen? Dat is een goed idee op alle vlakken. En wij bij BIT Service helpen u graag uit de nood. Contacteer ons vandaag nog en vraag uw offerte aan voor het onderhoud van uw verwarmingsketel

Contacteer ons

Klanten vertellen

Ik laat mijn verwarmingsketel jaarlijks nazien door BIT Service. Hierdoor heb ik nog nooit problemen gehad met mijn warm water of verwarming. Top service; snel en proper!

Ronny / Antwerpen

BIT Service onderhoudt de verwarmingsketels voor de hele blok. Een groot werk, maar alles is altijd perfect inorde!

V. / Syndicus - Borgerhout

Op BIT Service kan je rekenen! Ik heb al enkele malen problemen gehad met met mijn oude verwarmingsketel – en dat is absoluut niet plezant in de winter. BIT Service hielp me telkens uit de nood.

Sonja / Deurne