Bit Service Radiator

Uw ketel van Viessman laten onderhouden?

Vertrouw op BIT Service in Antwerpen!
contact

Onderhoud Viessman

Onderhoud Viessman ketels jaarlijks met BIT Service en ze gaan jarenlang mee

Viessman, de veilige keuze

Viessman ketels zijn een veilige keuze voor elke woning of bedrijfsgebouw. Doorheen de jaren hebben ze hun duurzaamheid en kracht voldoende bewezen. Daarom werken de professionals van BIT Service graag met dit merk. Wanneer u zorgt voor een goed onderhoud, gaan Viessman ketels jarenlang mee. Bovendien verwarmen ze doeltreffend én zuinig.

BIT Service zorgt er voor dat het rendement van uw verwarmingsketel van Viessman hoog blijft doorheen de jaren. Met een grondig en regelmatig onderhoud – ketels van Viessman kennen we van binnen en van buiten – zorgen we ervoor dat alle onderdelen vlot blijven draaien. Op die manier blijft uw ketel schoon en verbruikt hij zo weinig mogelijk energie. U beperkt de stookkosten én draagt zorg voor het milieu.

Contacteer ons meteen voor uw gratis en vrijblijvende offerte.

Ketel van Viessman onderhouden? Bel BIT Service!

BIT Service is een synergie van twee Antwerpse bedrijven met meer dan 50 jaar ervaring in de verwarmingssector. Al jarenlang zorgen we voor onderhoud van Viessman ketels in de hele provincie Antwerpen. We gebruiken enkel absolute kwaliteitsmaterialen waar we al jaren mee werken. Waarom? Omdat we op die manier onze klanten snel en grondig uit de nood kunnen helpen bij defect. Vervangstukken van de beste merken zijn immers vlot te verkrijgen.

Verwarmingsketels van bekende merken vergen ook minder onderhoud. Viessman ketels, bijvoorbeeld, staan bekend om hun propere werking. Niettemin is een jaarlijks onderhoud (voor mazoutketels) of tweejaarlijks onderhoud (voor gasketels) bij wet verplicht. Zo vermijdt u een slechte verbranding of een hoger verbruik van uw ketel. Onderhoud Viessman ketels dus met zorg. En dat wil zeggen: laat ze onderhouden door een ervaren vakman.

Onderhoudsattest voor het onderhoud van Viessman ketels

Het regelmatig onderhoud moet gebeuren door een erkend installateur centrale verwarming. BIT Service staat voor u klaar voor alle onderhoud aan Viessman ketels. We leveren u na de werken een reinigings- en verbrandingsattest, dat bewijst dat u uw ketel steeds goed hebt onderhouden. Dit is belangrijk voor uw brandverzekering, of wanneer u uw woning wilt verkopen of verhuren.

BIT Service voert het onderhoud aan Viessman ketels uit tegen scherpe prijzen en met een klantvriendelijke service. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie over onze diensten. Of vraag meteen een gratis en vrijblijvende offerte aan voor het onderhoud van uw ketel in Antwerpen.

Contacteer ons

Klanten vertellen

Ik laat mijn verwarmingsketel jaarlijks nazien door BIT Service. Hierdoor heb ik nog nooit problemen gehad met mijn warm water of verwarming. Top service; snel en proper!

Ronny / Antwerpen

BIT Service onderhoudt de verwarmingsketels voor de hele blok. Een groot werk, maar alles is altijd perfect inorde!

V. / Syndicus - Borgerhout

Op BIT Service kan je rekenen! Ik heb al enkele malen problemen gehad met met mijn oude verwarmingsketel – en dat is absoluut niet plezant in de winter. BIT Service hielp me telkens uit de nood.

Sonja / Deurne